Rejuvenare facială HydraCool Plus
CE ESTE HYDRACOOL PLUS?

HydraCool Plus este cea mai noua platforma pentru rejuvenare faciala si managementul pielii. Este un aparat specializat in curatarea, hidratarea si rejuvenarea pielii, complet non invaziv. HydraCool Plus combina 4 tehnologii inovatoare pentru a oferi tratamente personalizate, ceea ce asigura rezultate garantate si de lunga durata pentru toate problemele pielii, fara durere si fara timp de recuperare.

CUM FUNCTIONEAZA HYDRACOOL PLUS ?HydraCool Plus foloseste 4 tehnologii inovatoare de rejuvenare faciala: AquaB / VibroX / Colagen+ / UltraB.


AQUA B

Tehnologia AquaB utilizeaza o combinatie de aspiratie cu vid, miscari in spirala si turbionare si solutii concentrate pentru curatare profunda, exfolierea si hidratarea pielii, rezultatul fiind un aspect proaspat, curatat si hidratat. Varful de tratament AquaB a fost special conceput pentru a permite curatarea optima si exfolierea pielii. Permite, de asemenea, ca solutiile HydraCool bogate in nutrienti sa patrunda mai adanc in piele pentru rezultate de lunga durata.

Setul de Solutii HydraCool a fost creat special pentru a functiona in paralel cu tehnologia AquaB si este compus din:

S1-O solutie de curatare care asigura exfolierea si hidratarea pielii (acid lactic,extract de Bai Wei,hexandiol)

S2-O solutie de curatare care ofera exfolierea, extractiile si hidratarea zonei T a fetei (acid salicilic,nicotinamida,EDTA disodic)

S3-O solutie bogata in nutrienti care urmeaza sa fie aplicata dupa procedura de exfoliere si curatare (Purslane,peptide,uree,hialuronat de sodiu,polizaharide)

S4-O solutie de curatare care urmeaza a fi utilizata pentru dezinfectarea manerului si a varfului de tratament.


VIBROX

Tehnologia VibroX foloseste o combinatie de vibratii, led-ul cu lumina rosie, microdermabraziunea CO2 si geluri special formulate pentru stimularea vaselor de sange si a tesutului. Manerul si varful folosite in tratamentul cu VibroX emit o frecventa simo amplitudine, specifice vibratiilor care, in combinatie cu celelalte elemente, creeaza nenumarate bule de CO2 pe suprafata pielii. Deoarece bulele penetreaza mai adanc in piele, declanseaza efectul Bohr care elibereaza oxigen in sange, ajutand la energizarea celulelor tesutului.

VibroX obtine cele mai bune rezultate atunci cand este utilizat alaturi de kitul de tratament HydraCool Bright pentru luminozitatea pielii sau cu HydraCool Fresh pentru intinerirea pielii.

Ce trateaza ?
-pete hiperpigmentare
-piele imbatranita
-piele uscata, deshidratata
-piele terna, congestionata
-acnee
COLLAGEN+

Tehnologia Collagen+ foloseste radiofrecventa (RF) pentru a incalzi fibrele de colagen aflate sub nivelul stratului exterior al pielii. Colagenul este responsabil pentru sustinerea fermitatii si elasticitatii pielii si prin incalzirea uniforma a colagenului la 37-41 grade Celsius, stimuleaza colagenul existent si promoveaza stimularea fibrelor noi de colagen, care imbunatateste densitatea si fermitatea pielii.

Care sunt beneficiile tratamentului Collagen+?
-imbunatateste circulatia sangvina
-regenereaza celulele pielii
-stimuleaza colagenul si elastina
-reface conturul fetei
-reduce liniile fine si ridurile

ULTRA B
Tehnologia UltraB utilizeaza unde de ultrasunete pentru a micro-incalzi pielea sub suprafata, care are ca rezultat, imbunatatirea circulatiei sangelui si cresterea permeabilitatii stratului cornos.Undele ultrasunete rup structura moleculara a solutiilor folosite in timpul tratamentului, permitand ingredientelor active sa patrunda in profunzimea tesutului.
Care sunt beneficiile tratamentului Ultra B?
-imbunatateste retinerea umiditatii in tesut -imbunatateste absortia ingredientelor active -creste permeabilitatea pielii -imbunatateste metabolismul celulelor si regenerarea acestora

CE VETI EXPERIMENTA FOLOSIND ACEST APARAT?


-rezultate vizibile imediat si de lunga durata
-fara timp de recuperare
-tratament rapid si eficient
-eficient pentru orice tip de piele
-non invaziv
-versatilitate: trateaza o gama larga de probleme ale tenului.
ZONA TRATATĂ - FAȚĂ
TRATAMENT1 ȘEDINȚĂ6 ȘEDINȚE
AquaB 20 min200 RON / sed150 RON / sed
Vibrox 20 min240 RON / sed200 RON / sed
Colagen 30 min180 RON / sed160 RON / sed
UltraB 30 min195 RON / sed165 RON / sed
AquaB + Vibrox + Colagen + UltraB - 1 ora 45 min470 RON / sed400 RON / sed
AquaB + Vibrox 45 min350 RON / sed 300 RON / sed
Colagen + UltraB 45 min350 RON / sed 300 RON / sed
Vibrox + Colagen + UltraB 1 ora 20 min430 RON / sed 380 RON / sed
ZONA TRATATĂ - DECOLTEU
TRATAMENT1 ȘEDINȚĂ6 ȘEDINȚE
AquaB + Vibrox + Colagen + UltraB 1 ora 45 min380 RON / sed 340 RON / sed
Vibrox + Colagen + UltraB 60 min300 RON / sed 280 RON / sed
Colagen + UltraB 50 min200 RON / sed180 RON / sed
ZONA TRATATĂ - FAȚĂ - GÂT - DECOLTEU
TRATAMENT1 ȘEDINȚĂ6 ȘEDINȚE
AquaB + Vibrox + Colagen + UltraB 1 ora 45 min650 RON / sed600 RON / sed
Vibrox + Colagen + UltraB 1 ora 20 min600 RON / sed550 RON / sed