Remodelare corporală cu Velashape II
Remodelare corporală cu Velashape II

Remodelarea corporală este o procedură de reconturare a siluetei cu ajutorul tehnoligiei. Această procedură este din ce în ce mai căutată în zilele noastre din cauza lipsei de timp pentru sport sau a unui stil de viață sedentar. Cu ajutorul tehnologiei Velashape II, poți scăpa de aspectul de coajă de portocală și îți poți recontura silueta rapid și eficient.

Ce este Velashape II si ce tratează ?

Este tratamentul ideal de reconturare corporală și diminuare celulită, non-invaziv, ce folosește sinergia unor 4 tehnologii diferite: radiofrecvența bipolară, radiațiile cu infraroșu, vacuumul pulsat și masajul cu rolele mecanice. Dezvoltat pe baza unor multiple studii clinice, protocolul de tratament garantează rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt. Datorită acestor 4 tehnologii, cu Velashape II se realizează în aceeași ședință: - Reducerea celulitei - reducerea țesutul adipos, micșorând în centimetri zona țintă - tratarea laxității pielii, fără intervenție chirurgicală - Tonifierea și îmbunătățirea texturii pielii

Ce beneficii aduce remodelarea corporală cu Velashape II ?

La Tishara Salon realizăm tratamente de remodelare corporală, faciale și de epilare definitivă cu cele mai bune echipamente de pe piață, iar printre acestea se află și Velashape II. VelaShape®II reprezintă cea mai bună soluție în conturarea siluetei si în eliminarea celulitei, dar și în tratarea laxității pielii, oferind fermitate țesutului muscular și tinerețe.

Ce tehnologie folosește Velashape II?

Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape II reunește gama aparatelor de remodelare corporala produse de catre celebra companie Syneron Candela și reprezintă ultima generatie de tratamente non-invazive pentru conturarea siluetei și reducerea circumferinței.

Radiofrecvența bipolară: este o procedură care, prin încălzirea dermului, favorizează stimularea fibrelor de colagen și elastină și încurajează pielea să sintetizeze colagen. Astfel, elasticitatea pielii și tonusul muscular sunt îmbunătățite.

Infraroșul este cunoscut atât pentru stimularea metabolismului și reducerea grăsimii viscerale (din jurul organelor), cât și pentru reducerea stratului adipos numit celulită. Cu ajutorul acestei proceduri, activitatea celulară este stimulată, iar pielea este tonifiată și întinerită.

Vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin, pe cel limfatic și favorizează eliminarea toxinelor. Aceasta metodă este foarte eficientă pentru slăbirea localizată. Rolele mecanice permit remodelarea corpulului și îmbunătățirea texturii pielii printr-un masaj anticelulitic realizat mecanic.

De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?


Rezultatele tratamentului cu Velashape II sunt vizibile încă de la primele ședințe.dar numărul de sedinte se stabilește împreună cu terapeutul și diferă în functie de felul în care corpul tau raspunde la tratament, de gradul de celulita, cât si de propriul stil de viață.

Contraindicații

Tratamentul nu este recomandat în perioada ciclului menstrual, femeilor însărcinate sau persoanelor cu o sensibilitate capilară deosebită.