Microdermabraziune cu diamante

tishara salon tratament corporal facial velashape intraceuticals coolifting thalgo157Microdermabraziune cu diamante


Ce este?

Conform specialiștilor dermatologi, diamantele nu sunt doar „cele mai bune prietene ale unei femei”, ci și niste adjuvante în reîntinerirea faciala datorită proprietăților sale, fiind folosite în industria cosmetică.
Peeling-ul cu diamante sau microdermabraziunea cu diamante ameliorează semnele de îmbătrânire naturală ale tenului (riduri fine, linii de expresie, pierderea elasticității), semnele produse de acnee, petele de pigmentare și aspectul neuniform al pielii.
Cum funcționează?
Peeling-ul cu diamante se realizează cu ajutorul unei baghete ce are un cap cu diamante naturale sau cristale organice, eliminând straturile epidermei la diferite adâncimi într-o maniera controlată. Astfel, este minimizata trauma produsă pielii, putând fi folosit pe față, gât, decolteu și spate. Folosit înaintea oricărei terapii faciale, acesta face ca absorbția în piele de produse dermatocosmetice să fie maximă.

Care sunt efectele acestui tratament? Există efecte secundare?

Peeling-ul cu diamante reușește să amelioreze imperfecțiunile pielii rezultate în urma îmbatranirii natrale sau expunerii prelungite la soare (fotoîmbătrânirea).
De asemenea, poate fi efectuat periodic pentru tratarea imperfecțiunilor pielii la indicațiile medicului dermatolog (acnee, pori dilatați, cicatrici postacnee, riduri fine, cicatrici superficiale, pete, pistrui, piele agresată actinic), precum si pentru o exfoliere obișnuită.
Folosit înaintea oricărei terapii faciale, acesta face ca absorbția în piele de produse dermatocosmetice să fie maximă. După procedură, pielea rămâne curată, strălucitoare și este vizibil reîntinerită.
Tratamentul este ideal pentru persoanele care nu pot acorda mult timp tratamentelor mai complexe:
• Tratamentul durează aprox. 20 min;
• Nu necesită timp de recuperare.
Procedura nu irită pielea, poate apărea doar o ușoară roșeață ce dispare după aprox. 20 de minute (mineralele naturale nu provoacă reacții adverse în contact cu pielea). Dupa procedură, este obligatorie evitarea expunerii imediate la soare și folosirea unei creme cu protecție solară (SPF).