Tratamentul Intraceuticals
Ce este tratamentul Intraceuticals?

Intraceuticals este un tratament facial folosit de către cele mai exclusiviste clinici și saloane estetice din lume. Este un tratament non-invaziv care folosește oxigenul hiperbaric pentru a introduce în dermul profund un cocktail de vitamine, acid hialuronic și antioxidanți cu rol de regenerare, hidratare în profunzime și restabilire a volumului feței. Pe lângă transformările spectaculoase pe care le aduce texturii și aspectului pielii, Intraceuticals este, în primul rând, o experiență unică !
Specialiștii nostri Intraceuticals vor reuși să te transpună într-o stare de relaxare deplină și îți vor oferi un răsfăț complet! Acest tratament este supranumit „tratamentul Madonnei”, deoarece se află atât în spatele aparițiilor strălucitoare de la Hollywood, dar și al aparițiilor de la nivel național, al modelelor de pe catwalk, cât și al doamnelor sau domnilor interesați să obțină un ten lipsit de riduri, ferm și luminos !

Tehnologia oxigenului hiperbaric. Cum funcționează ?


Utilizarea oxigenului datează din secolul al XVI-lea când a fost utilizat prima dată în medicină pentru tratatarea unor serii de afectiuni, mai mult sau mai puțin comune la vremea respectivă. În ziua de astazi, oxigenul își păstrează virtutile medicale, însă industria frumuseții l-a imprumutat și ea pentru a se folosi de beneficiile sale.
Tehnologia cu oxigen hiperbaric folosește oxigen pur (90-95 %) sub presiune hiperbarică direct în piele. Oxigenul pur introdus în piele este un adevarat medicament care grăbește vindecarea leziunilor și a imperfecțiunilor.
Așadar, cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde).

Care sunt efectele?
Există efecte secundare ale tratamentului?

Cocktailul de vitamine infuzat acționează din interior către exterior,hidratează în profunzime, reduce ridurile fine, dar și pe cele profunde, îmbunatateste textura și luminozitatea pielii, reface volumul feței dându-i fermitate. Nu are niciun efect secundar, se recomandă chiar și pielii sensibile.

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?


Rezultatele sunt vizibile de la prima sedință, însă tratamentul Intraceuticals este recomandat în sesiune de 6 ședinte pentru a obține efecte spectaculoase.


Cu ce se diferențiază intraceuticals față de celelalte tratamente cu oxigen hiperbaric ?

Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi. Intraceuticals este unic datorită particularității infuziei aplicate, apoi prin particularitatea cremelor care acționează ca o sinergie. Acidul hialuronic este un ingredient ce se găsește în mod natural în ten. Versiunea ușoară din serul de întinerire intraceuticals este absorbită repede de către ten pentru o dispersie maximă a nutrientilor. Urmează apoi aplicarea gelului de hidratare și întinerire cu acid hialuronic multicategorie, pentru a asigura nutrienți pentru nivelurile mai profunde ale tenului, apoi se finalizează cu crema liant pentru a crește elasticitatea, pentru un efect de piele întinerită. Aceasta se numește depunere hialuronică și are efect extraordinar asupra tenului.

Tipuri de tratamente intraceuticals


Intraceuticals recomandă game diferite de tratament în funcție de nevoile tegumentului.REJUVENATE – pentru prevenția și tratarea îmbătrânirii cutanate

Hidratează, oferă volum și tonus pielii, reduce instant liniile fine si ridurile. Reprezintă tratamentul perfect pentru pielea sensibila. Poate fi combinat cu alte proceduri precum microdermoabraziunea cu diamante, fotoregenerare SPL Or-Light sau altele. Creat să asigure rezultate instante și vizibile înca de la prima sedință.Ce tratează REJUVENATE?


Îmbătrânirea prematură a pielii Ridurile și liniile fine Deshidratarea pielii Pielea obosită, fără tonus Cearcănele

Kitul de produse de îngrijire pentru acasă conține:

• Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
• Serumul zilnic hidratant – asigură hidratare zilnică
• Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
• Cremă hidratanta Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia
• Gelul special pentru ochi – cu o textură specială, bogată în acid hialuronic și nutrienți, acest gel are grijă de aspectul pielii din jurul ochilor, prevenind riduril și cearcănele
ATOXELENE

Dedicat ridurilor de expresie cu un efect asemanator toxinei botulinice, dar fără repercursiunile neplăcute ale injectarilor.
Atoxelene este o linie de produse anti-ageing și de revitalizare instant a zonelor cu probleme. Diminuează și umple liniile fine și ridurile din jurul ochilor, gurii și frunții.
Oferă un lifting vizibil imediat, un efect de umplere și redefinire a sprâncenelor și conturului buzelor.
Ce tratează ATOXELENE?
Lifting instant și riduri profunde
Tonus cutanat și îmbatranire prematură
Volum facial și linii de expresie
Depunerea acidului hialuronic
Pentru rezultate extraordinare, specialiștii Intraceuticals recomandă concomitent cu tratamentele efectuate în salon, folosirea Atoxelene Daily Serum timp de 27 de zile consecutiv, aplicat de două ori pe zi.
Este demonstrat științific că în urma acestui proces, pielea ajunge la un nivel optim de hidratare, iar ridurile se reduc cu peste 70%.

Creionul Atoxelene Line Wand se aplică pe riduri, intensificând rezultatul tratamentului din salon și contribuind totodată la potențarea rezultatelor obținute în urma infuziei.
OPULENCE – destinat hiperpigmentărilor.

Hidratează si minimizează aspectul neuniform al pielii. Redă luminozitatea pielii datorita ingredienților activi ce oferă stralucire și tonus tenului. Ideal pentru pielea ternă, cu pete pigmentare, melasmă, arsuri solare, îmbătrânire prematură.

Ce tratează OPULENCE?
Îmbătrânire prematură
Cearcăne
Pete pigmentare
Linii fine
Hidratare
Elasticitate
Kitul de produse de îngrijire pentru acasă conține:
Opulence Daily Serum – serumul zilnic ce asigură luminozitatea și hidratarea pielii
Opulence Hydration Gel – pasul 2 ce asigură uniformizarea culorii tenului și reducerea petelor pigmentare
Opulence Moisture Brightening Cream – pasul 3 ce asigură hidratarea și uniformizarea tenului
CLARITY – folosit în tratarea acneei.

Vizează tenul cu probleme acneice, calmează și catifelează textura pielii și diminueaza porii. Oferă un complex de ingredienți activi ce mențin echilibrul pielii, calmează iritația, fără a usca tenul. Acneea este diminuată, iar bacteriile ce agravează porii sunt distruse, în timp ce substanțele active mentin echilibrul optim pentru a preveni viitoarele erupții. Ce tratează CLARITY?
Diminuare pori mariți
Pori blocați, congestionați
Roseață și acnee activă
Iregularități texturale
Hidratează și reîmprospătează
Kitul de produse de îngrijire pentru acasă conține:
• Gelul demachiant Clarity- are o formulă specială pentru a curăța delicat tenul de impurități
• Gelul hidratant Clarity- hidratează intens și contribuie la calmarea pustulelor
• Creionul corector Clarity- conține o formulă puternică care se aplică direct pe pustule, contribuind la reducerea lor. Creionul are un set de aplicatoare care se schimbă după fiecare utilizare, astfel încât nu există riscul unei contaminări.

GAMA BOOSTER


– destinat unei îngrijiri personalizate în functie de nevoile cele mai stringente ale fiecărui pacient.
Boosters include 4 linii de produse:
Vitamina A (pori dilatati, imperfectiuni, arsuri solare),
Antioxidant (detoxifiere, cearcăne, pungi ochi),
Vitamina C (anti-aging, fotoprotecție, hiperpigmentație) și
Colagen (reîntinerire, volum, tonus) care accelerează rezultatele și efectele terapiei datorită unui cocktail de ingredienți activi. Ce trateaza BOOSTERS?
Diminuare pori măriți și iregularități texturale
Riduri profunde și cearcăne
Pete pigmentare și arsuri solare
Îmbătrânire cutanată și volum facial
Tonus și elasticitate

Intraceuticals +MASKS


Noile produse de la Intraceuticals sunt două măști puternice cu ingredienți activi eficienți pentru a hidrata și hrăni zona delicată din jurul ochilor și buzelor. Rezultate vizibile imediate. Lasă o piele fermă, catifelată și revitalizată.
Ce tratează +MASKS?
Hidratare localizată
Linii fine și riduri
Cearcăne
Pungi ochi
Piele stresată
Volum și lifting
INTRACEUTICALSPreț
Intraceuticals Rejuvenate Serum100 Euro/ ședința
Course Pack Intraceuticals Rejuvenate750 Euro/ 6 ședințe
Intraceuticals Booster Serum (Vitamina A, Vitamina C+3, Antioxidanți, Colagen) 110 Euro/ ședința
Course Pack Intraceuticals Boosters780 Euro/ 6 ședințe
Intraceuticals Rejuvenate serum + Atoxelene135 Euro/ ședința
Course Pack Intraceuticals Rejuvenate + Atoxelene920 Euro/ 6 ședințe
Daily Serum149 Euro/ 30 ml
Cleasing Gel40 Euro/ 50 ml
Rejuvenate Gel82 Euro/ 40ml
Moisture Binding Cream82 Euro/ 40ml
Rejuvenate Eye Mask67 Euro/ 6 buc
Rejuvenate eye gel97 Euro/ 15 ml
Rejuvenate Lip Mask67 Euro/ 6 buc
Booster Daily Serum49 Euro/ 15 ml
Atoxelene Magic Wand76 Euro/ buc
Intraceuticals Clarity Serum90 Euro/ ședința
Course Pack Intraceuticals Clarity750 Euro/ 6 ședințe
Clarity Treatment Gel82 Euro/ 40 ml
Clarity Cleasing Gel40 Euro/ 50 ml
Clarity Blemish Wand72 Euro / buc
Intraceuticals Opulence Serum110 Euro/ ședința
Course Pack Intraceuticals Opulence730 Euro/ 6 ședințe
Opulence Cleasing Gel40 Euro/ 50 ml
Opulence Hydration Gel82 Euro/ 40 ml
Opulence Moisture Brighteting Cream82 Euro/ 40ml
Opulence Daily Serum149 Euro/ 30ml