Despre noiConcept

Fiind prezent în industria înfrumusețării de peste 20 de ani, Tishara Salon a devenit locul unde, într-o atmosferă relaxantă și primitoare, specialiștii noștri îți pot îndeplini orice dorință: tenul tău va arăta impecabil, iar corpul tău își va recăpăta suplețea și tonusul de altă dată.
În salonul nostru, vei beneficia de cele mai rapide și performante tratamente faciale și corporale, de terapii cunoscute la nivel internațional și de aparatură de ultimă generație.
Pregătește-te să fii frumoasă!

Echipa

Florentina Moldovan
manager si cosmetician

„În adâncul sufletului nostru, toți ne dorim să fim frumoși și să arătăm mai tineri decât suntem. Consider că, o componentă importantă a frumuseții, o constituie aspectul strălucitor și proaspăt: un ten curat, un corp cu o piele fermă și catifelată indiferent de vârstă, spune lumii că ești sănătos și plin de vitalitate. Pielea reflectă sănătatea ta fizică și emoțională.
Filozofia mea legată de îngrijirea pielii, vine din experiența de peste 20 ani în domeniu: cu ajutorul produselor și al aparatelor cosmetice profesionale, am avut șansa să observ și să descopăr soluții pentru cele mai dificile tipuri de ten. De asemenea, participând în fiecare an la conferințe și traininguri de specialitate, am reușit să învăț și să aplic cele mai noi metode de înfrumusețare facială și corporală.
Tishara Salon sunt eu, dragostea și respectul pentru meseria mea și iubirea pentru oameni.”
Bianca Moldovan – PR manager și make-up artist
Rădița Apostol – cosmetician


tishara salon tratament corporal facial velashape intraceuticals coolifting thalgo146