Reîntinerire facială CooLifting

tishara salon tratament corporal facial velashape intraceuticals coolifting thalgo128

Tratamentul CooLifting

CE ESTE COOLIFTING?

Este un tratament de reîntinerire facială, non-invaziv, intens și foarte rapid. În doar 5 minute, pielea ta va arăta cu 10 ani mai tânără !

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Cu ajutorul pistolului CooLifting Beauty Gun, sunt pulverizate la o presiune înaltă și temperatură scăzută, un flux puternic de dioxid de carbon (CO2) împreună cu un cocktail de acid hialuronic, antioxidanți și vitamine în concentrație mare. Astfel, acestea ajung în țesuturile profunde ale pielii și este creat efectul de reîntinerire facială.

CARE SUNT EFECTELE?

Efect de lifting și reîntinerire facială, non-invaziv; Elimină ridurile superficiale, reduce ridurile adânci; Netezește și luminează pielea; Depigmentare; Efect de întinerire a pielii prin stimularea sintezei de colagen și elastină.

CE TEHNOLOGIE FOLOSIM LA TISHARA SALON?


Tehnologia folosită de CooLifting în salonul nostru, este o tehnologie patentată, care aplică proprietățile crioforezei, baroforezei, temperaturii scăzute și presiunii înalte de CO2. Acestea generează un șoc termic la nivelul pielii, ce crește infuzia în piele a cocktailului de vitamine cu rol de reîntinerire.

DE CÂTE ȘEDINTE ESTE NEVOIE PENTRU A SE VEDEA REZULTATELE?


Rezultatele imediate se obțin de la prima sedință, dar pentru a se obține un efect total de reîntinerire a pielii, se recomandă 6-8 ședinte pe lună (adică 1-2 ședințe/săptămână) cu întreținere de o ședință la 2 săptămâni.

CONTRAINDICAȚII:

Nu se recomandă persoanelor cu boli rare asociate cu frigul;
Infecții sau leziuni deschise pe zona tratată.
tishara salon tratament corporal facial velashape intraceuticals coolifting thalgo132
tishara salon tratament corporal facial velashape intraceuticals coolifting thalgo129
tishara salon tratament corporal facial velashape intraceuticals coolifting thalgo130
Tratamentul CooLifting - Durată tratament: 5 - 10 minutePreț
1 ședință 100 Euro / ședința
5 ședințe 350 Euro / 5 ședințe