Epilare definitiva cu SPL – Solutie rapida si eficienta pentru a scapa de parul nedorit

hydracool plus
Hydracool Plus – unul dintre cele mai populare tratamente faciale
octombrie 25, 2020
Tratament Intraceuticals
noiembrie 25, 2020
Show all

Epilare definitiva cu SPL – Solutie rapida si eficienta pentru a scapa de parul nedorit

La Tishara Salon Bucuresti, avem intotdeauna grija de tine cu cele mai eficiente, dar si relaxante, metode de estetica faciala si corporala. Intrucat epilarea este una dintre cele mai importante, dar si problematice, proceduri de estetica, noi ne propunem sa transformam aceasta procedura intr-una relaxanta si eficienta, fara durere si neplaceri.

Ce solutie rapida ai pentru a scapa definitiv de parul nedorit?

Il smulgi cu penseta. Il epilezi cu ceara. Il inlaturi cu aparatul de ras. Parul creste mereu. Este obositor doar sa te gandesti la cate metode apeleaza femeile, dar si barbatii, pentru a scapa de par. Atunci cand oamenii de stiinta au introdus epilarea Square Pulsed Light, multe persoane publice au ales-o ca alternativa la metodele clasice.

Ce este epilarea definitiva SPL?

Tehnologia SPL este una dintre cele mai eficiente si confortabile metode de epilare definitive. Energia este transmisa sub forma unui singur puls de putere constanta. Acest avans tehnologic face posibil obtinerea de rezultate optime, fara riscuri de arsuri.
La Tishara Salon folosim un aparat ce produce si utilizeaza lumina pulsata pentru a obtine efectul de foto-epilare. Acest sistem revolutioneaza piata sistemelor de epilare definitiva prin puterea sa de 20 joules/cmp incorporata intr-un sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de o secunda, ceea ce face din acest sistem cel mai rapid si puternic sistem de pe piata.

Cum functioneaza epilarea definitiva SPL Yperion?

Zona de lucru este curatata, dezinfectata iar parul este inalturat cu lama de ras sau trimmerul. Se recomanda acoperirea alunitelor cu un creion alb astfel incat lumina sa nu patrunda pe acea zona. Se aplica un gel cu efect de protectie a tegumentului. Procedura este non-invaziva, fara durere. In functie de tipul de piele si foliculul pilos poate exista o sensibilitate in momentul procedurii.

Ce altceva putem trata cu SPL:

Tratament Fotolifting cu Or-Light 
Dupa varsta de 21 de ani, incepe procesul de imbatranire celulara iar tonusul si elasticitatea pielii incep sa-si piarda capacitatea. Prin procedura de fotolifting SPL Or-Light Yperion tegumentul isi recapata fermitatea si se rejuveaza la nivel global. Rezultatele obtinute sunt: diminuarea ridurilor, liniifor fine, conturul fetei este restabilit.
Tratament de inlaturare a petelor pigmentare :
Depigmentare (pete de pigment, pistrui, pete solare, hiperpigmentare) cu Or-Light  Fie ca vorbim de pistrui, pete solare, pete de varsta sau hiperpigmentare, cu SPL Or-Light se obtin rezultate inca de la prima sesiune. Lumina tinteste acumularea de melanina (pigment care da culoare pielii si implicit petelor maronii) iar ulterior ele sunt eliminate. Tratament Acnee cu SPL Or-Light Yperion
Principala bariera cauza de aparitie a acneei este bacteria Propionibacterium acnes. Lumina SPL din Or-Light tinteste aceasta bacterie si-I limiteaza capacitatea de reproducere. Tratamentul cu SPL are rol astringent, de curatare a zonei si de eliminare a microbilor aflati in pori, inflamatia este oprita; Rezultatele se vad inca de la prima sedinta. Tenul devenind, gradual, mai curatat, cu un aspect uniformizat.
Tratament Telangiectazie cu Or-Light 
SPL Or-Light este o procedura excelenta si pentru reziunile vasculare. Energia luminii actioneaza catre vasele capilarelor deformate, determinandu-le sa revina la forma initiala, iar ulterior ele se resorb. Vasele de sange Capilarele la suprafata iar pielea va fi uniformizata si improspatata.

Cat costa o sedinta de SPL Or-Light?
Pretul unei sedinte de epilare definitive SPL incepe cu 80 lei/zona. Programeaza-te, acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *