Epilare definitivă
Ce este epilarea definitivă și ce tehnologie folosim la Tishara salon?

Epilarea definitivă reprezintă o procedură de epilare cu ajutorul tehnologiei. La Tishara Salon, poți scăpa de părul nedorit cu cel mai nou și performant sistem de epilare definitivă cu lumină pulsată (SPL), Or-Light Yperion Technology.

De ce să alegi epilarea OR-LIGHT YPERION?

-Cea mai bună tehnologie în domeniul luminii pulsate – Yperion Technology -Sigur si eficient, fără risc de arsură și fără durere -Poate fi folosit indiferent de pigmentul pielii și tipul firului de păr

Este dureroasă procedura de epilare definitivă SPL OR-LIGHT?

Procedura de epilare definitivă SPL OR-LIGHT nu este dureroasă. În functie de densitatea firului de păr și de sensibilitatea fiecărei persoane, aparatul se poate regla astfel încât să nu existe un disconfort major. Pentru că este vorba de o lumină pulsată, atât operatorul, cât și pacientul vor purta ochelari speciali, astfel încât vederea să le fie protejată.

Care sunt efectele tratamentului?

-Epilarea definitivă este eficientă de la prima ședință
-Piele catifelată tot timpul anului, fără durere.

Ce distrugem cu ajutorul epilării definitive?

Lumina pulsată (SPL) focalizează melanina din firul de par și distruge rădăcina acestuia.

De câte ședințe este nevoie pentru a vedea rezultatele?

În funcție de firul de păr, se recomandă un tratament de 6-8 ședințe care se va efectua la un interval de 4 săptămâni. De asemenea, se recomandă ședințe de întreținere o dată la 6-12 luni pentru a menține sub control foliculii de păr nedorit.

Cum ne pregatim?

Înainte de prima ședință de epilare, pacientul trebuie să nu se fi epilat prin smulgere în ultimele 10-14 zile pe zona aleasă. Cu o seară înainte de terapie, trebuie să se epileze cu lama sau cu ajutorul cremei epilatoare, pentru o eficiență maximă. Dacă părul nu este îndepartat și firele sunt crescute mai mult de 2mm, o parte din lumină se pierde pe lungimea acestora în loc să fie toată direcționată către rădăcină pentru distrugerea sa.

Contraindicații:


-Este contraindicată expunerea la soare cu cel putin 2 săptămâni înaintea/după efectuarea tratamentului
-Femei însărcinate si celor aflate în perioada ciclului menstrual
-Celor care suferă de epilepsie
-Cancer
-Celor care iau medicamente fotosensibilizante
-Diabet zaharat necontrolat